Kevert almás
sponsored links
Néha én is megkívánok valami édeset , hogy ne legyen ,,gondom", így sokat kell variálni, hogy mit tehetek bele a sütibe. Ez a süti glutén mentes/GM/,tejmentes, cukormentes, Hisztamin intoleranciások is ehetik/HIT/.
Hozzávalók:
400 g alma(reszelt savanyú),200 g stévia,2 db tojás ,1dl kókusz zsír,200g schar mix,100g riszliszt 1lapos evk len mag liszt,1 süt,õpor,1 ek õrölt fahéj, 1 marék dió
Az almát nagyobb lyukú reszelõn lereszeljük.Összekeverjük a reszelt almát a stéviával, a tojásokkal, a kókusz zsírral..Belekeverjük a lisztet, melyben elkeverjük a sütõport, majd végül a fahéjat és a diót is a tésztába forgatjuk.A masszát közepes méretû, sütõpapírral bélelt tepsibe öntjük, és tûpróbûig sütjük.
Jó étvágyat