Ketchupos csirkeszárnyak

2013-09-16

sponsored links


Nagyon finom ebéd érdemes kipróbálni!

Hozzávalók:
kb. 1-1,5 kg csirkeszárny, én házi ketchupot adtam 2 ek. kicsit fûszerezett volt, és kb. 2-3 ek. édes ketchupot, 2 ek. méz, kb. 2 ek. étolaj vagy oliva olaj, pici só, ízlés szerint tört bors a gyerekek miatt nem sokat tettem bele, 2 g. fokhagyma felaprítva

Elkészítés:
A csirkeszárnyakat félbe vágom és jól megmosom. A pácot elkészítem: Az olajat, ketchupot, mézet, fokhagymát, sót, õrölt borst jól összekeverem. Belemártogatom a csirkeszárny darabokat és egy tûzálló edénybe helyezem nagyon szorosan egymás mellé. Elõmelegített sütõben ...

Folytats a blogon ... henimodernkonyhaja.blogspot.com/2013/...

sponsored links

Keres?s