Kesudiós gombakrém
sponsored links
Gyors, különleges, finom! Mi kell még?
Ez az, ami mindenben megfelel a kívánságaimnak, ne kelljen vele sokat tökölni, legyen benne némi extra? meg gomba Plusz még gluténmentes, laktózmentes, tojásmentes, vegetáriánus, vegán ? kinek mi kell!
Nagyjából 15 perces móka, utána meg várhatod, hogy kihûljön?
Hozzávalók:
20 dkg csiperkegomba
5 dkg kesudió
1 ek olívaolaj
1 csipet só
bors
0,5 dl víz
Elkészítés:
A gombát feldaraboljuk.
Az olajon megpároljuk és kissé lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Rászórjuk a kesudiót és kb. egy percig együtt pirítjuk.
A tûzrõl levéve kb. fél deci víz hozzáadásával botmixerrel pépesítjük.
Te is imádod a gombát? További gombás recepteket itt találsz!
Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmirõl!
Gombás étel? Most is az AMIGO ? a mi gombánk szuperfinom barna csiperkéibõl készült!
Forrás: http://www.nosalty.hu/recept/kesudios-gombakrem