KESUDIÓVAJ ÉS VANÍLIÁS GOFRI
sponsored links
Régebben volt egy kisebb üzletláncban Amerikai hét, akkor vettem egy üveg mogyoróvajat. Nem vagyok nagy Amerika fan, de tudtam, hogy a fiam szeretni fogja. Szerette is... Aztán valahogy úgy elsuvasztottam a spájzomban az üveget, hogy azóta is azt keresi az én drágám... Megesett rajta akkor a szívem, és kikevertem neki gyorsan egy adag mogyorókrémet. Szuper lett, habár az elmondása szerint nem pont olyan, mint az üveges bolti volt, de az is felért egy ötössel. Mára is kevertem volna, ha lett volna itthon natúr mogyoróm, de sajna nem volt. Helyette találtam kesudiót. Miért is ne... Szóval, most ebbõl készült a vaj .
Hozzávalók: 20 dkg natúr kesudió, 1 kávéskanál oliva olaj, 1 csipet cukor / elhagyható /.
A kesudiót késes aprítóba szórjuk és elkezdjük aprítani. Én pulzálva nyomtam a gépet, hogy kíméljem a masinámat, mert a folyamat eltart egy darabig, míg fényes krém nem lesz a magokból. Félidõben hozzáadtam az olajat és a ...