Kerek csoki, kocka csoki, szögletes csoki... - Interjú Wagner Bea bonbon készítõvel
sponsored links
MF: Bemutatnád magad röviden, hogy mivel foglalkozol, mit csinálsz?
WB: Kézmûves csokoládékat készítek a magam és a mások örömére. 12 éven át újságíróként dolgoztam, ám egyszer csak elég lett belõle. Egy merész váltással belefogtam a csokoládé készítésbe, és ma egy pici boltot és egy manufaktúrát vezetek.
MF: Hogy kerültél kapcsolatba a csokoládéval?
WB: Elõször külföldi útjaimon - Belgiumban, Olaszországban - kóstoltam olyan csokoládékat, amelyek alig hasonlítottak az általam itthon megismert tömegtermékekhez. Aztán itthon már tudatosan kerestem a kiváló csokoládékat. Szerencsére találtam is.
MF: Mikor döntötted el, hogy csokoládé készítõ leszel és nyitsz egy kis üzletet?
WB: Négy évvel ezelõtt. Valami kézzel fogható elfoglaltságra vágytam. Eleinte csak ...
WB: Kézmûves csokoládékat készítek a magam és a mások örömére. 12 éven át újságíróként dolgoztam, ám egyszer csak elég lett belõle. Egy merész váltással belefogtam a csokoládé készítésbe, és ma egy pici boltot és egy manufaktúrát vezetek.
MF: Hogy kerültél kapcsolatba a csokoládéval?
WB: Elõször külföldi útjaimon - Belgiumban, Olaszországban - kóstoltam olyan csokoládékat, amelyek alig hasonlítottak az általam itthon megismert tömegtermékekhez. Aztán itthon már tudatosan kerestem a kiváló csokoládékat. Szerencsére találtam is.
MF: Mikor döntötted el, hogy csokoládé készítõ leszel és nyitsz egy kis üzletet?
WB: Négy évvel ezelõtt. Valami kézzel fogható elfoglaltságra vágytam. Eleinte csak ...