Kenyérutálás
sponsored links
Fura ez éntõlem, még csak kiejteni is, nemhogy leírni.
Hogy hogy lehet a kenyeret, meg az utálást egy összefüggésben emlegetni?
Én pont nekem, aki odavagyok a jóféle kenyérért, egyéb pékárukért, és külföldön sem az otkotûrök elõtt cövekelek le, hanem a pékségek kirakata vonz mágnesként.
Talán ez a baj. Hogy szeretem én a jó kenyeret, rendes lisztbõl, ropogósan, frissen.
Mert teszem azt, rajonghatnék a hetednapos csomagolt-szeletelt kenyérért is, de én olyan megátalkodott vagyok, hogy azt direkte, bosszantásból meg nem enném semmi pénzért, - hacsak nem volna mégis muszáj.
És akkor nem én lennék a legközelebbi boltban a Rém.
Persze valószínûleg ennél sokkal kedvesebb titulust adtak énnekem ottan, amiben feltehetõleg az én édesanyám is szerepel, ha nem is név, de az általuk elgondolt foglalkozás szerint említve.
A helyi személyzet egészen biztosan a szívébe fogadott, egyes kósza vásárlók szintúgy.
Igyekszem pedig kerülni fent említett egységet, de idõnként a kényszer és a kenyérhiány rákényszerít, hogy mégis.
És akkor baj van.
Mert ahányszor beteszem a lábam, felbérelt egyedek (csak erre tudok gondolni) rárohannak a ...