Keny?rlep?ny
sponsored links
300 g b?zafinomliszt
20 ml napraforg?olaj
100 ml hideg v?z
1 kk. s?
1 kk s?t?por
z?zott fokhagym?val elkevert olaj ?zl?s szerint
?zl?s szerint reszelt sajt a tetej?re
A lisztet nagyobb t?lba szit?ljuk, hozz?adjuk a s?t?port ?s a s?t, elkeverj?k. Ezut?n hozz??ntj?k a napraforg?olajat ?s a vizet, majd az eg?szb?l sima ?llag? t?szt?t gy?runk.
A k?sz t?szt?b?l kisebb adagokat szaggatunk, amikb?l v?kony kis lep?nyk?ket form?zunk.
Sz?raz serpeny?ben mindk?t oldal?t megpir?tjuk, majd r?gt?n a s?t?st k?vet?en fokhagym?s olajjal megkenj?k, mrghintj?k reszelt sajttal.
Lecs?val ett?k.