Keny?rlep?ny

2023-07-29

sponsored links

 300 g b?zafinomliszt

20 ml napraforg?olaj

100 ml hideg v?z

1 kk. s?

1 kk s?t?por

z?zott fokhagym?val elkevert olaj ?zl?s szerint

?zl?s szerint reszelt sajt  a tetej?re

A lisztet nagyobb t?lba szit?ljuk, hozz?adjuk a s?t?port ?s a s?t, elkeverj?k. Ezut?n hozz??ntj?k a napraforg?olajat ?s a vizet, majd az eg?szb?l sima ?llag? t?szt?t gy?runk.

A k?sz t?szt?b?l kisebb adagokat szaggatunk, amikb?l v?kony kis lep?nyk?ket form?zunk.

Sz?raz serpeny?ben mindk?t oldal?t megpir?tjuk, majd r?gt?n a s?t?st k?vet?en fokhagym?s olajjal megkenj?k, mrghintj?k reszelt sajttal.

Lecs?val ett?k.



Folytats a blogon ... giudittakonyha.blogspot.com/2023/07/k...

sponsored links

Keres?s