Kelt túrós szelet

2012-10-01

sponsored links


Egy 2003-as Kiskegyed Konyhája -ban láttam meg. Már régóta tervezem az elkészítését, de csak az elmúlt héten került rá sor. Nagyon finom lett!

Hozzávalók: A tésztához: 50 dkg liszt, 25 dkg margarin, 1 kávéskanál + 6 dkg porcukor, 1 tojássárga, 2-3 evõkanál tejföl, 2,5 dkg élesztõ, 1 dl tej, 2-3 evõkanál zsemlemorzsa, csipetnyi só.
A töltelékhez: 25 dkg krumpli, 75 dkg tehéntúró, 10 dkg mazsola, 1 rúd vanília, 5 dkg puha vaj, 3 tojás, 15 dkg cukor, 1/2 kávéskanál õrölt fahéj, 1 citrom reszelt héja.
A kenéshez 1 tojás. A tepsi kikenéséhez: margarin és ...

Folytats a blogon ... konyhatundermese-galedith.blogspot.co...

sponsored links

Keres?s