Kelkáposztás csirkecomb

2017-03-16

sponsored links

Hozzávalók:
  • 1 fej vöröshagyma
  • olaj
  • 4 egész csirkecomb filézve
  • bors
  • majoránna
  • õrölt kömény
  • fûszerpaprika
  • 1 fej kelkáposzta
A vöröshagymát apróra vágjuk, és kevés olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott húst és sózzuk. Amikor már kifehéredett a hús hozzáadjuk a kockára vágott kelkáposzta felét, fûszerezzük borssal, fûszerpaprikával, majoránnával, õrölt köménnyel, majd felöntjük annyi vízzel amennyi éppen ellepi.
Amikor a hús megpuhult hozzáadjuk a kelkáposzta másik felét is, egyet forralunk rajta.
Fõtt burgonyával tálaljuk.
Nagyon finom.

Folytats a blogon ... suss-alkoss.blogspot.com/2017/03/kelk...

sponsored links

Keres?s