Mostanában elég ritkán készítek ebédre tésztát, viszont már napok óta valami tésztás ételt ennék. Na persze nem valami egyszerû, tésztára esett a választásom, mint pl. krumplis, mákos, vagy éppen diós tészta, hanem egy kelkáposztás tésztát választottam. Ezt a receptet, már régebben a Tv-Paprikán Jamine Oliver készítette el, és akkor rögtön megtetszett, így gyorsan le is jegyeztem, hogy majd valamikor sort kerítek rá. Most elérkezett az idõ, hogy elõvegyem a kis cetlimet, és már hozzá is láttam az ebédfõzéshez. Természetesen a tésztát saját kezûleg gyúrtam, és ameddig kicsit megszikkadt, addig készre pároltam a kelkáposztát a többi hozzávalóval együtt. Végül pedig összemelegítettem a sajttal, és a kifõzött tésztával. Lehet kicsit furának tûnik, hogy kelkáposztával készült ez a tésztás étel, de bátran merem ajánlani mindenkinek, mert a végeredmény nagyon finom. A receptben szerepel a hozzávalók között fenyõmag is, mely el is hagyható. Nekem volt itthon, így semmiképpen nem hagytam volna ki, és bizony nagyon jól tettem, mert a kissé megpirult fenyõmag nagyon finom volt, és jól illet a többi ...