Kelkáposzta-fõzelék

2011-07-26

sponsored links


Hozzávalók: 25 dkg burgonya, 25 dkg kelkáposzta, 2 evõkanál szõlõmag olaj, pirospaprika, 2 gerezd fokhagyma, õrölt kömény, vegeta, majoránna, bors

Elkészítése: a felhevített olajra rádobom a lereszelt fokhagymát és a szeletekre vágott kelkáposztát. Megdinsztelem , rászórom a pirospaprikát és felöntöm vízzel. Ízesítem köménnyel, borssal, vegetával és a majoránnával. Amikor félig megpuhult a kelkáposzta bele teszem a megtisztított, kockára vágott burgonyát és készre fõzöm a fõzeléket. Ha nem elég sûrû, törjünk össze pár darab burgonyát a fõzelékbõl és sûrítsük azzal. Feltétnek ...

Folytats a blogon ... malnakonyha.blogspot.com/2011/07/kelk...

sponsored links

Keres?s