Kelkáposzta csipsz (paleo)

2018-02-05

sponsored links




Annyira elképzelhetetlen volt, hogy ez finom lehet... és mekkorát tévedtem! Remek egészséges ropogtatni való, akár esti mozizáshoz is. Egy hátránya van, sajnos a ropogóssága egy hét múltán odavész, úgyhogy annyit érdemes belõle készíteni, ami pár nap alatt elfogy.

Hozzávalók:

kelkáposzta levél (egy tálcára kettõ fér)
2 evõkanál almaecet (én az itt található Topázt használtam)
fél dl olívaolaj
1 teáskanál vöröshagyma por
1 teáskanál fokhagyma por
1 teáskanál só
2 evõkanál reszelt parmezán vagy glutén mentes, inaktív sörélesztõ pehely

Az almaecetet összekeverjük az olívaolajjal, a fokhagyma és vöröshagyma porral, valamint a sóval. Az összetépkedett kellevelekre dörzsöljük. Meghintjük parmezánnal vagy sörélesztõ pehellyel. A tálcákra rakosgatjuk és a továbbiakban az 55 fokra állított gép gondjaira bízzuk. Idõnként nem árt a tálcákat cserélgetni. Kb. 6-7 óra alatt kész.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!


Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s