Kelkáposzta csipsz (paleo)
sponsored links
Annyira elképzelhetetlen volt, hogy ez finom lehet... és mekkorát tévedtem! Remek egészséges ropogtatni való, akár esti mozizáshoz is. Egy hátránya van, sajnos a ropogóssága egy hét múltán odavész, úgyhogy annyit érdemes belõle készíteni, ami pár nap alatt elfogy.
Hozzávalók:
kelkáposzta levél (egy tálcára kettõ fér)
2 evõkanál almaecet (én az itt található Topázt használtam)
fél dl olívaolaj
1 teáskanál vöröshagyma por
1 teáskanál fokhagyma por
1 teáskanál só
2 evõkanál reszelt parmezán vagy glutén mentes, inaktív sörélesztõ pehely
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!