Keleti fûszerekben pácolt, ropogós karaj, mogyorós-mazsolás rizzsel

2014-02-23

sponsored links


Ha már unod a rántott húst, és a keleti ízek sem állnak távol tõled, merj változtatni, nem fogsz csalódni!
Habár nálunk, elsõ számú favorit a rántott hús, ezt sem vetette meg a banda, igazi különlegesség. Hogy még egzotikusabb legyen, ezzel a rizzsel tálaltam. Még régen ettem egy barátnõmnél, akkor nagyon ízlett, és bár sokszor volt eszembe, soha sem készítettem el, mostanáig.

Hozzávalók a húshoz:
  • 6 db. karaj
  • 1tk. szecsuani bors
  • 2 ek. tengeri só
  • 1/2 tk. ötfûszer-keverék
  • 2 ek. kukoricakeményítõ
  • olaj a sütéshez ...

Folytats a blogon ... martyhobby.blogspot.com/2014/02/kelet...

sponsored links

Keres?s