Kelet varázsa Hal curry és Forralt bor-Karácsony 2.napjára
sponsored links
Eredetileg úgy volt,hogy a mai napot kettesben töltjük,aztán szólt a barátném,hogy jönnének a keresztfiunkkal,aztán mégis elnapolták-talán holnap jönnek-így maradt az eredeti verzió.Ebédre lightosabb ebédet ötlöttem ki,ami megint csak saját ötlet,egy indiai-arab keverék,ezért is neveztem el a Kelet varázsának. Hal curry,egy lightosabb karácsonyi fõétel.
Ebéd után volt egy 1,5 órás sétánk fel a hegyünkre és vissza,majd itthon nemrég forralt bort készítettem,s most éppen azt kortyolgatom.Isteni finom lett ám!Kicsit reform:)
Kelet varázsa hal curry áfonyás-kardamomos kuszkusszal és uborkasalátával
3-4 fõre
Hozzávalók a Hal curryhez:
- 1 kg tengeri halfilé
- 2 gerezd fokhagyma
- Madras curry fûszerkeverék
- 1 pohár sûrû natúr joghurt
- só
- olívaolaj
- 4 db sárgarépa ...