Kelbimbókrémleves, sült zöldségek
sponsored links
Úgy érzem átalakulóban van a szervezetem. Mostanában egyre gyakrabban érzem, hogy majd megvesz az Isten hidege. És nemcsak a tél miatt. Mert télen is rendszeresen melegem volt régebben, most meg szinte örökké fázom. Az ebéden gondolkodva beírtam ma az internet keresõbe a "melegítõ ételek" kifejezést, és legnagyobb meglepetésemre az elsõk között a sült zöldséget adta ki. És mit lehet sütni? Krumplit, sárgarépát, tökféléket (cukkini), padlizsánt, hagymát... Hurrá, a sült zöldségeket mi imádjuk!! Minden volt itthon, adott volt tehát, hogy ez legyen a második fogás, némi kaliforniai paprikával kiegészítve, a múltkori tepsis krumpli készítésénél kimaradt fûszerkeverékkel megszórva, olajjal meglocsolva.
6 krumpli, 3 sárgarépa, 3 vöröshagyma, 1 lila hagyma, 1 cukkini, 1 padlizsán, 1 zöld és fél sárga kaliforniaia paprika
Elsõ fogásnak pedig kelbimbókrémleves készült, a testkontroll miatt most szénhidrátos változatban (régebbi bejegyzésemben tejföllel és virslivel szerepelt, az a változat fehérjés ételsorban ...