Kekszek - sütik tartalékba
sponsored links
Stahl Judit szakácskönyvében olvastam, hogy azt szereti, ha mindig van sütije otthon a sütisdobozban, amivel magukat és váratlan vendégeket is kényeztethetik. Errõl eszembe jutott, hogy ez az allergiások számára több szempontból is jó ötlet : hiszen a házi süti mégiscsak finomabb, mint a bolti és olyan jó majszolgatni tízóraira, uzsonnára, el lehet vinni nagyobb sétákra, kirándulásokra, és akár vendégségbe ( leginkább olyan helyre, ahol nincsenek felkészülve a diétánkra ) is. Ha van jó receptetek, küldjétek el ! Most jöjjenek azok a receptek, amiket én találtam.
Elõször is jöjjön Stahl Judit csokis tallérja, természetesen tejmentessé varázsolva :
Hozzávalók :
15 dkg liszt
1 evõk. natúr kakaópor
fél teáskanál. szódabikarbóna
negyed teáskanál õrölt fahéj
10 dkg apróra vágott étcsokoládé
10 dkg Liga vaj vagy más tejmentes margarin
15 dkg cukor ...
Elõször is jöjjön Stahl Judit csokis tallérja, természetesen tejmentessé varázsolva :
Hozzávalók :
15 dkg liszt
1 evõk. natúr kakaópor
fél teáskanál. szódabikarbóna
negyed teáskanál õrölt fahéj
10 dkg apróra vágott étcsokoládé
10 dkg Liga vaj vagy más tejmentes margarin
15 dkg cukor ...