Kekszbundában sült hús

2012-07-03

sponsored links


Lassan egy éve hogy állandóan készítem ezt a húst. Nagy elõnye hogy nem bõ olajban sül, így nem bántja édesanyám epéjét, és ránk nézve is jó hogy nem tocsogó olajban van. Egyszerûen nem tudom megunni, nagyon sok fajta ízesített keksz van a paprikástól a hagymásig,  így mindig kedvemnek megfelelõen ízesítem. Elõzõ este a húst be szoktam tenni a fokhagymás tejbe, majd másnap mindennel együtt 40perc alatt elkészül. Köretnek bármi jó hozzá.

Hozzávalók:

2 csirkemell
pár gerezd fokhagyma
0,5dl tej
20dkg bármilyen sós keksz(nálam tuc keksz)
1tojás ...

Folytats a blogon ... esztirecepttara.blogspot.com/2012/07/...

sponsored links

Keres?s