KEFÍRES SAJTOS RUDAK - VADKOVÁSZBÓL
sponsored links
Nagyon finom a tésztája ennek a vadkovász segítségével elkészített sajtos rudaknak. Nagyon elégedett vagyok azzal, hogy az élesztõ elhagyásával is milyen finom kelt tésztákat lehet elõvarázsolni, ez már az x.-ik próbálkozásom és mindig feljött a tészta, arról nem is beszélve, hogy finom, lágy, jól kezelhetõ a vadkovász segítségével is.
Ezek a sajtos kis rudak vendégváró falatkáknak tökéletesek, de csak úgy eszegetni tv nézés közben is nagyszerû.. A tetejére én most sajtot tettem de megszórhatjuk kömánymaggal vagy egyéb magokkal is, annak függvényében éppen mi van otthon.
HOZZÁVALÓK
Vadkovászhoz (helyettesíthetõ 2,5 dkg élesztõ+1,5 dl tej+1 kk cukor felfuttatásával)
1 dl kefír
kb.1 ek liszt
1/4 kk cukor
Tésztához:
30 dkg liszt ...