Kedvenc vacsora ételünk a vékony tésztájú pizzalepény

2011-10-09

sponsored links


Annyira egyszerû és olyan gyorsan elkészül. Nagyon-nagyon finom és megszámlálhatatlan változata van.
Nem vagyok vega, de az én kedvenceim a hús nélküi sajtos-zöldséges lepények. 
Megpróbálom minél természetesebb alapanyagokból elkészíteni, mert ezekbõl kevés kell, cserébe fantasztikus ízük van.
A kecsapot pedig a közelükbe sem engedem!

Ezen a lepényen csak füstöltsajt és edami sajt van, rajta kumato és egy kevés parmezánnak nem mondható reszeltsajt. Sajnos csak ehhez lehet hozzájutni rendszeresen, tudom ez többféle keménysajt keveréke parmezánnal keverve és aromákkal ízesítve.
A kumatot most próbáltam ki elõször, de nagyon ízlett. Majdnem olyan édes, mint a koktélparadicsom. A színe pedig csodaszép. Fõleg így, hogy nincs elrejtve.
Volt még a hûtõmben bazsalikompesto, ezért ezt is tettem rá.
Nekem ez volt az egyik kedvencem. 
Ha így haladunk, a családom is minimális húsos pizzát fog enni, mert az enyém mindég ízlik nekik, csak sajnos kevés ...

Folytats a blogon ... daisyterme.blogspot.com/2011/10/kedve...

sponsored links

Keres?s