Kedvenc halas ünnepi elõételünk: Sárgarépa-csicseriborsó krém pirított dióval és petrezselyem-medvehagyma pesztóval marinált füstölt pisztránggal
sponsored links
Még pár óráig (egészen pontosan délig) játszhattok a nemrég megjelent Rákok, kagylók, csigák, tintahalak címû könyvünk egy példányáért a Tarka Bárka blog Facebook oldalán! Részletek itt: https://www.facebook.com/pages/Tarka-B%C3%A1rka-hal-gasztro-blog/349386095080203
Délután sorsolunk, a nyereményt holnap postázzuk!
A mai bejegyzés fõ témája pedig a 108.hu magazinban megjelent zöldségkrém, amely akkora telitalálat lett, hogy muszáj volt elkészíteni egy halas változatot is. Akinek nincs ötlete, mi kerüljön az ünnepi asztalra, bátran készítse el ezt az ételt, a siker garantált, ráadásul a befektetett munka talán fél óra sincs...
Sárgarépa-csicseriborsó krém pirított dióval és petrezselyem-medvehagyma pesztóval marinált füstölt pisztránggal
Hozzávalók 4 személyre: 300 g sárgarépa, 100 g száraz csicseriborsó, 1 gerezd ...