Kecskesajtos pastry serrano sonkával és lilahagyma chutneyval
sponsored links
Egy újabb GoodFood-os gyöngyszem. Kezdem elszégyellni magam, hogy amióta megjelent ez a magazin szerény kis hazánkban is, azóta kicsit visszaesett a saját kitalálású receptjeim száma. Ennek csupán az az oka, hogy eddig úgymond rá voltam szorulva az ötletelésre, mert nem volt a környékemen olyan kész ötlet, aminél ne éreztem volna valami hiányosságot, illetve azt, hogy na tudok én ennél sokkal jobbat. Az a helyzet, hogy a GoodFod-os recepteket azonban annyira rám szabták, hogy feleslegessé válik az ez irányú energiabefektetésem. Gyorsan elkészíthetõ, igényes alapanyagok újszerû kombinációja ez is, ami még egészséges is, és nagggyon finom.Van valakinek ötlete, hogy hol élhetem ki a jövõben a kreativitásom?!
Más gondolatát követõ tetteim:
5 fej lilahagyma vékonyan felszeletelve
0,5 kg leveles tészta
8 szelet feketeerdõ sonka (félbe tépve)
40 dkg gomba felszeletelve (szár nélkül) ...