Kecskesajtos burgonya frittata
sponsored links
Nagyon várom már, hogy végre átlapozhassam a magyar Good Food Magazint! Nem kell sokat aludni hozzá, addig is az angol áprilisi kiadványból szemezgetek. Engem mindig jókedvre derít ez a magazin. Minden hónapban tud valami újat mutatni: szép fotók, csábító ételek, hasznos tippek, egészségmegõrzéssel kapcsolatos infók, vásárlási tanácsok, praktikák és a többi és a többi.
A mai vacsoránkhoz egy igazán egyszerû frittatára esett a választásom. Húsmentes, és a mellé fogyasztott finom saláta gondoskodik az elegendõ vitaminbevitelrõl is.
Mindenkinek ajánlom, aki valami gyorsat és finomat szeretne összeütni vacsorára (de akár reggelire is el tudom képzelni).
Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg burgonya
8 db tojás
kevés olívaolaj
2 gerezd fokhagyma ...