Kecskesajt fagyi csipkebogyó lekvárral, rozmaringos grissinivel
sponsored links
Csak eltökélt kecskesajt rajongóknak! A ricottától izgalmas, kicsit poros textúrájú alap, amely kiválóan illik további sós és édes kombinációkhoz is. Kicsit húzós, vastag érzetet ad a szájban, de ez csak a tejszín miatt van, valamit majd ki kell találni helyette.
Elõször azt hittem, jó lesz elõételnek, de annyira intenzív ízû, hogy más helyet kell majd neki találni vagy pedig egészen mini adagokat készíteni belõle.
Kecskesajt fagyi csipkebogyó lekvárral, rozmaringos grissinivel
Hozzávalók: 100 g krémes kecskesajt (az igazit a LIDL-ben találtam meg, francia termék), 50 g ricotta, 200 g tejszín, 3 ek. méz, 125 g joghurt, lehetõleg házi csipkebogyó lekvár, a grissinihez 240 ml langyos víz, 2 ek. extraszûz olívaolaj, 1 tk. só, 1 tk. cukor, 20 g élesztõ, apróra vágott friss rozmaring...