Kazandibi pite a blog negyedik születésnapjára
sponsored links
Valahogy nem jönnek össze mostanában a dolgaim a konyhában, de a blog születésnapjára azért szerettem volna valami alkalomhoz illõt készíteni. A kazandibi már piszkálja egy ideje a fantáziámat, mert egyszer meséltek róla, és finomnak tûnt, de pite formában egyszerûbb elkészíteni. Mit mondjak, végre, végre, valami, ami úgy sikerült, ahogy szerettem volna :)
A receptet ITT találtam, érdemes volt megcsinálni, mert baromi finom, az amarettotól olyan, mintha fõzött marcipánkrém lenne benne. A tésztába én darált mandulát tettem, de egyébként követtem a receptet szinte szó szerint.
Akinek nincs szakácsfáklyája, nyugodtan hagyja "pucéran", úgy is finom, de ha megvannak hozzá az eszközeid, érdemes rátenni a roppanós karamellréteget.
A tetejére nagyon szívesen tennék epret, de mivel már csak ilyen vagyok, hogy februárban kezdtem el blogolni, az nem épp szezongyümölcs, spanyolt pedig nem szívesen tennék rá. Köszönöm szépen ...