Katalin napi disznóvágás Vonyarcvashegyen

2011-11-25

sponsored links


No kérem, nem vagyok én hálátlan gyütt-ment, úgy érzem, új hazám felé tartozom annyival, hogy felhívom a figyelmet a  holnapi programra. Mert szeretem Vonyarcvashegyet, és Vonyarcvashegy is szeret engem.
Disznóvágás lesz, nyilvánosan, saját sérelmére.

A program:

"November 26. szombat
8.00 Disznóvágás. Helyszín: Bacchus étterem
A hagyományok ápolásával, s természetesen finom falatokkal elevenítjük fel a régi falusi disznóvágásokat. A napot házi pálinkával kezdjük, majd a disznó tisztítása, pörzsölése és feldolgozása kerül sorra, melyen tetszés szerint bárki részt vehet. Reggelire (8-11 óra) velõt, resztelt májat, savanyúsággal és kenyérrel tálalunk fel.
A nap folyamán felköszöntjük a Katalinokat. Vendégeink déltõl a májas-véres hurka, házi kolbász és házi tepertõ készítésének rejtelmeit leshetik el, közben harmonikaszó gondoskodik a megfelelõ hangulatról.
Déltõl kóstolási lehetõség: 900.-Ft (hurka, kolbász, sült császár, savanyúság, vagy toros káposzta, 1 pohár új bor)
Ajánlunk még helyben sütött langallót, friss házi rétest, a helyi pincék új ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Praktikak/~3/...

sponsored links

Keres?s