Kaszinótojás
sponsored links
Az e havi KIFÕZTÜK-ben találtam rá erre a jó kis receptre.
A recept Szamóca recept-oldalán található.
De azért ide is bemásolom a Kaszinótojásra vonatkozó részt:
"Hozzávalók:
A kaszinótojáshoz 5 egész tojáshoz számolva: 5 keményre fõzött tojás, 3 bõ evõkanál sûrû majonéz, 1 evõkanál mustár, fél kis mokkáskanál só, pár csipetnyi frissen reszelt szerecsendió. (A hozzáadott mustár és fûszerek aránya természetesen ízlés szerint változtatható.) Az öntethez: 1 dl tejföl, 5 evõkanál majonéz, egy csipet reszelt szerecsendió, pár csipet só.
Elkészítés:
A tojásokat teljesen keményre fõzzük, hideg vízben kihûtjük és megpucoljuk. Ezután hosszában kettévágjuk õket, és kivesszük a sárgájukat.
A kaszinótojáshoz az 5 tojássárgáját csomómentesen összekeverjük a majonézzel, mustárral és a ...