Kaszinótojás

2012-04-10

sponsored links


Az e havi KIFÕZTÜK-ben találtam rá erre a jó kis receptre.
A recept Szamóca recept-oldalán található. 
De azért ide is bemásolom a Kaszinótojásra vonatkozó részt:

"Hozzávalók:
A kaszinótojáshoz 5 egész tojáshoz számolva: 5 keményre fõzött tojás, 3 bõ evõkanál sûrû majonéz, 1 evõkanál mustár, fél kis mokkáskanál só, pár csipetnyi frissen reszelt szerecsendió. (A hozzáadott mustár és fûszerek aránya természetesen ízlés szerint változtatható.)  Az öntethez: 1 dl tejföl, 5 evõkanál majonéz, egy csipet reszelt szerecsendió, pár csipet só.
Elkészítés:
A tojásokat teljesen keményre fõzzük, hideg vízben kihûtjük és megpucoljuk. Ezután hosszában kettévágjuk õket, és kivesszük a sárgájukat.
A kaszinótojáshoz az 5 tojássárgáját csomómentesen összekeverjük a majonézzel, mustárral és a ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/MaryKonyhja/~...

sponsored links

Keres?s