Karácsonyi válogatás, avagy ezeket az ételeket ettük az ünnepek alatt.

2011-12-27

sponsored links


Vége van a karácsonyi ünnepeknek és ezzel együtt a nagy lakomáknak is. Igaz tavaly megfogadtam, hogy jövõre, (mármint idén) kevesebbet fogok sütni-fõzni, de valahogy nem sikerült betartanom. Készítettem  új ételeket, na és persze a karácsonyi kedvenceink sem maradhattak ki az ünnepi menübõl. Minden nagyon finom volt. Még hátra van a szilveszter, melyre még szintén sok finomsággal készülök, aztán az újévben megpróbálom letornázni az ünnepek alatt felszedett kilóimat. Na, de addig még hátravan néhány nap, így csakis a fõzésre koncentrálok.:)) Összeállítottam egy kis összefoglalót az ünnepi menübõl, igaz fényképezni csakis az újdonságokat fényképeztem le, és azokat a recepteket hamarosan közzé is teszem.

Elõételnek készítettem: kapros-zöldborsós panna cottát füstölt lazaccal, mascarponés-fûszeres krémmel töltött füstölt lazactekercset, és kaviáros falatkákat.

Levesek: korhely harcsa-halászlé, az elmaradhatatlan borleves-habgaluskával, és volt még finom húsleves tele zöldségekkel, fõt hússal, és a húshoz majonézes torma.

Fõételek: ...

Folytats a blogon ... gizi-receptjei.blogspot.com/2011/12/k...

sponsored links

Keres?s