Karácsonyi süti: Moszkauer!
sponsored links
Minden a szokásos módon történt. A figyelemfelkeltés 3 évvel ezelõtt kezdõdött, amikor Timi meglátott egy nyúlfarknyi receptet valamelyik Praktika magazinban. Kivágta, kitûzte a falra. Azóta lakás festés, helyiségek újra osztása, új konyha, volt minden. De a recept újból és újból elõkerült. Vettem hozzá diót. Kandírozott narancshéj persze nem volt. Vettem bionarancsot. Nekiálltunk kandírozni. Ragacs mindenütt. Jöhet a süti?
Hozzávalók - 50/60 darabhoz
- 20 dkg dió
- 10 dkg kandírozott narancshéj (bio narancs, saját kandírozás)
- 10 dkg vaj
- 10 dkg cukor
- 10 ek. tejszín (nyers tejrõl legyûjtött finomság)
- 4 ek. liszt ...