Karácsonyi menüajánlat: elegáns ebéd és vacsorafogások marhából, borjúból

2011-12-21

sponsored links


Az ünnepi idõszakban számtalan nevezetes névnap is elõfordul, amikor a a karácsonyi - fõként  szárnyas és a szilveszteri - fõként sertés ételek között  készíthetünk néhány vendégváró fogást borjúból és marhából. Természetesen a karácsonyi ünnepi ebédek és vacsorák koronái is lehetnek ezek az egyszerû, de elegáns, ugyanakkor különlegesnek mondható ételek.

Wellington bélszín libamájjal dúsítva, szalonnás-"piros" fenyõmagos zöldbabbal


A 100. bejegyzésem. Gondolatok, piaci mustra, és Stroganoff borjúhátszín vargányával


Borjú cordon bleu, ha megadjuk a módját


Cserépben sült, színes zöldségekkel töltött magos mustáros hátszín, parmezános fésült krumplival, sült fokhagymás pecsenyelevével


Hagymás rostélyos: hortobágyi szürkemarhából, ropogós makói hagymával, és kakukkfüves tepsis burgonyával


...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s