Karácsonyi menüajánlat: elegáns ebéd és vacsorafogások marhából, borjúból
sponsored links
Az ünnepi idõszakban számtalan nevezetes névnap is elõfordul, amikor a a karácsonyi - fõként szárnyas és a szilveszteri - fõként sertés ételek között készíthetünk néhány vendégváró fogást borjúból és marhából. Természetesen a karácsonyi ünnepi ebédek és vacsorák koronái is lehetnek ezek az egyszerû, de elegáns, ugyanakkor különlegesnek mondható ételek.
Wellington bélszín libamájjal dúsítva, szalonnás-"piros" fenyõmagos zöldbabbal
A 100. bejegyzésem. Gondolatok, piaci mustra, és Stroganoff borjúhátszín vargányával
Borjú cordon bleu, ha megadjuk a módját
Cserépben sült, színes zöldségekkel töltött magos mustáros hátszín, parmezános fésült krumplival, sült fokhagymás pecsenyelevével
Hagymás rostélyos: hortobágyi szürkemarhából, ropogós makói hagymával, és kakukkfüves tepsis burgonyával
...