Karácsonyi dekorötletek

2011-12-19

sponsored links

Ezúttal kicsit eltérnénk a gasztro témától, elõtérbe helyezve a grafikusi, és dekoratõri vénát, mert szeretnénk veletek megosztani az általunk gyûjtött legjobb design ötleteket. Óriási a kínálat karácsonyi díszítés téren, ezért szerintünk az a legjobb, ha elõször is kiválasztjuk a vonalat, merre induljunk el. Döntsük el a stílust, ami lehet klasszikus, modern, antik, vagy akár naturális. Az is jó irányadó, hogyha meghatározzuk a domináns színt vagy színeket, amikkel körül szeretnénk venni magunkat az ünnep során, kezdve az ajtódísszel, a karácsonyfán át, a csomagoláson keresztül, egészen a terítésig. Következzen most pár ötletadó megoldás, hogy az ünnep ne csak belülrõl, de kívülrõl is igazán szép legyen. :)
Figyeljétek a pink pontokkal megjelölt képeket, mert alattuk plusz útmutatókat találtok, és letölthetõ segítségeket, hogy hogyan is készítsük el az adott díszítéseket.

Variációk karácsonyfára

1. Olcsó, és kreatív a papírból készült megoldás karácsonyfára. 2. Ennél modernebb már nem is lehetne, festhetsz te is ...

Folytats a blogon ... green-tearoom.blogspot.com/2011/12/ka...

sponsored links

Keres?s