Karácsony kollekció 4: Csak nézni, nem megenni!

2011-12-11

sponsored links


Mézeskalácsemberkék - másképpen, mint ahogy itt megszokhattad! Kedves Olvasóim, most vendég post következik.
Szidónia, azaz, Creato 79 csodás dolgokat készít ....textilbõl. Ezek a mézeskalács emberkék nem csak ínycsikland falatokk néznek ki,  de szenzációs ajándék-tipp így Karácsony közeledtével.

"Mézeskalács emberkék
Tavaly karácsonyra készültek a baráti körünk számára ezek a saját készítésû mézeskalács emberkék. Legfõbb ihletõm Shrek figurája volt, bár végül nem annak tökéletes mása lett.

Végtelenül egyszerû ajándék, de hatalmas sikert arattak, fõleg úgy, hogy kevés õrölt fahéjjal is megkentem a pocakjukat, így sokáig árasztották magukból a karácsonyi illatot. (persze 1-2 hét múlva ez elillant, de semeddig nem tart újra meghinteni õket). És elõnye még, hogy minden évben újra elõ lehet õket venni, és nem fenyegeti a veszély, hogy a család valamelyik tagja eltünteti, morzsákat sem hagyva maga után...
Tilda-rajongók biztosan felismerték, hogy tõle vettem a sablont (Magyarul is megjelent a könyv, amelyikben szerepel: Kézmûves karácsonyi ajándékok - Praktika könyvek). Azzal a különbséggel, hogy én nem vágtam külön rést a figurák hátára a kifordításhoz és kitöméshez és a díszítést is saját ízlésemre szabtam.

Elkészítése: ...

Folytats a blogon ... marmaladejegyzete.blogspot.com/2011/1...

sponsored links

Keres?s