Karfioltorta
sponsored links
A valódi ok más volt, de mondhatnám, hogy azért nem raktam fel ezt a bejegyzést, mert kell hozzá sütni, fõzni, párolni, amit így egyszerre nem szívesen teszünk olyan idõjárásban mikor a hõmérõ higanyszála már felsõ harmadon is túlvan. 38, azaz harmincnyolc fok. Viszont tény, hogy nem mindennapi látvány az a hõmérõ, ami ezt mutatja és nem mindennapi élmény annak, aki át is éli. Én magam leginkább a médiából értesültem róla. Néha mikor egy kicsit elbambultam két feladat között hosszú nadrágban és kardigánban, kezemben a meleg teával a légkondis irodában, komolyan elgondolkodtam rajta, hogy tényleg olyan meleg van, mint amilyennek írják, vagy ezt most valóban felfújják az újságírók? Aztán jön a telefonomra a családtól az üzenet, hogy "hogy bírod ezt a nagy meleget??" Bírom... Hazafelé levetkõzve a kardigánt és a kendõt, pedig elég jól éreztem magam a külvilágban, és minden eszembe jutott csak az elviselhetetlen kánikula nem. Mondjuk nem is kora délután indultam haza.
Ez a tekintetben egy nyári recept, hogy ilyenkor van tele a piac friss bazsalikommal, sûrûbben kapni friss rozmaringot, ezt leszámítva viszont simán készülhet õsszel vagy télen. Lehet, hogy ...