Karfiolleves

2012-10-15

sponsored links


Ez is egy olyan leves, ami ahány ház annyi módon készül. Láttam átlátszó , pirospaprikás, fehéren tejfölös változatot. Kóstolni csak a pirospaprikásat volt szerencsém. Szerintem ízletes valamennyi, legalábbis számomra, mivel a karfiol ízét eleve kedvelem. Én tejfölösen készítem, pirospaprikás könnyû rántással. Így a leves kellemesen savanykás ízû lesz, anélkül hogy ecet kerülne bele, mert egyébként ilyen készítési módot is ismerek. Nagyon hamar elkészíthetõ, finom leveske.

60 dkg karfiol
1,5 l víz
2 tk só
1,5 tk pirospaprika
2 ek olaj
2 ek liszt
1 fej vöröshagyma ...

Folytats a blogon ... loncivendegloje.blogspot.com/2012/10/...

sponsored links

Keres?s