Karfiollal töltött paradicsompaprika

2011-09-29

sponsored links



Hozzávalók: 5 kg paradicsompaprika( gogos), 2 nagyobb fej karfiol, 3 l víz, 3 dl ecet, 15 dkg cukor, 3 evõkanál só, 1 evõkanál szemes bors, 2 evõkanál mustármag, 5-6 babérlevél,  zellerlevél, torma, szalicil

A paradicsompaprikáknak levágtam a tetejét,kicsumáztam és megmostam,a karfiolt rózsáira szedtem és megmostam. Fõni tettem a vizet a sóval,cukorral,ecettel és a fûszerekkel,mikor forrt  rendre , 1 percre beleforgattam a paradicsompaprikákat és a karfiol rózsákat,kiszedtem és hûlni hagytam kicsit majd a karfiollal megtöltöttem a ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2011/09/ka...

sponsored links

Keres?s