KARFIOL PETREZSELYMES KRÉMMÁRTÁSSAL

2012-06-12

sponsored links


Egy könnyû, vegetáriánus ételt hoztam mára... Mikor beléptem a zöldségeshez, egy hatalmas karfiol hegy fogadott.. Ott pompáztak a karfiolok, hófehér felhõhegyként. Annyira magával ragadott a látványa, hogy rögtön vettem 3 nagy fejet. Elsõként ezt a petrezselymes, mártásos fogást készítettem el belõle. Finom volt, könnyû és laktató. A másodikból biztos rántott karfiol lesz tartár mártással, aztán a harmadikból ki tudja?! Jöhet pár ötlet, ha van Nektek... Szóval a karfiolt imádom, egy finom zöldség, legalábbis számomra...

Hozzávalók: 1 nagy fej friss karfiol, 2 csokor petrezselyemzöld, 3 csapott kanál liszt, 3 kanál olaj, 2 dl tej, 2 dl. fõzõ tejszín, só, bors, szerecsendió, kevés vaj, 5 dkg ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2012/...

sponsored links

Keres?s