Karfiol, kakukkfû, zöld tea krémleves
sponsored links
Beköszöntött az õsz, újra itt a szívet-lelket melengetõ levesek ideje. Arra vágyom a legtöbbször, hogy a kanapén egy takaró alá kucorodjak, olvassak vagy megnézzek egy jó filmet, majd egyek valami finomat, melengetõt. Ti mivel ûzitek el a hideget?
Eredetileg nem ez a recept jött volna most a blogra, de annyira jól sikerült és olyan finom lett, hogy nem várhattam vele, muszáj megosztanom veletek. A recept rafinériája a zöld tea, ami nem erõteljes ízû, de mégis más, mintha zöldség alaplével öntöttem volna fel a levest. A póréhagyma, fokhagyma és zeller megadja azt az ízt, amit egy alaplé adott volna. A citrom savanykássá és különlegessé teszi. Igazi ízkavalkád, pedig nem sok minden van benne.
Januárban raktam ki leves receptet utoljára... épp itt volt az ideje egy újnak!
Karfiol, kakukkfû, zöld tea krémleves ...