Karcsúsító cukkini krémleves
sponsored links
A krémlevesek nem tartoznak a hagyományos magyar konyha remekei közé, viszont sok elõnyük van, ami elsõsorban a fogyózók számára fontos. Elõször is általában zöldségbõl készülnek, aztán laktatóak, aki lenyom egy nagy tányér krémlevest már nem töri a fejét második fogáson. De nem hanyagolható el az sem, hogy az ízlelõbimbók kényeztetésében a krémlevesek verhetetlenek.
Elvileg bármibõl készülhet krémleves, a felmerülõ probléma a besûrítés. Erre több módszer létezik: kenyér, tejszín, krumpli.
Számomra a krumpli a legszimpatikusabb, bár a glikémiás indexe elég magas, messze jobb, mint a másik kettõ.
A cukkinirõl csak annyit, hogy anyai érzelmeket vált ki belõlem, fõleg a zsenge bébi változat, de megenni nem nagyon szeretem. Ebben a levesben viszont nagyon ott van...