Karcsi, te állat

2011-12-12

sponsored links

Sikerült megsemmisíteni a gyomromat szombaton, nem is kicsit. Próbálok magamhoz térni, de csak vegetálok itthon az ágyamban (ez most vasárnap íródik), próbálom feléleszteni a gyomromat avokádókrémes pirítóssal (köszönöm anya!), az lecsúszik nagy nehezen.

Szombatra ugyanis borászZoli segítségével leszerveztünk négy borospincét, faterék is jöttek, reggel tíztõl egészen éjfélig nyúztuk a friss borokat. Összességében harmincnyolc tételt sikerült megkóstolni, meg kb. még egyszer ennyit a visszakóstolásokkal és a Jánosáldásokkal együtt. Életem talán legjobb királyleánykáján és rizlingszilvániján vagyok túl, de olaszrizling fronton is alaposan el voltunk halmozva finomságokkal. Összességében azt látom, hogy kétezer-tizenegyben félelmetesen jó borokat lehet, lehetett készíteni, a savak összetétele meg valami egészen különleges, bár azt hiszem nagyon újat ezzel nem mondtam.

Elõzõleg Sörös Karcsihoz (aki elõzõ nap becenevével ellentétben a bortól részegült meg alaposan, olyannyira, hogy a pince lépcsõjén felfelé sikerült neki elesnie) fordultunk segítségért, hogy ugyan készítsen már olyan ételt nekünk ebédre, ami után ...


Folytats a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2011/12/12/karcsi...

sponsored links

Keres?s