Karamellás-morzsás körte.
sponsored links
Ezen a hosszú hétvégén az idõjárásra nem lehet panaszunk, szikrázóan süt a nap, igaz ezzel együtt rekkenõ meleg van, így persze mindenki kedvére napozhat, kirándulhat, vagy éppen a strandon töltheti a napot. Egy remek program után, pedig biztosan jólesik mindenkinek egy gyorsan elkészíthetõ, finom desszert. Én nagyon szeretem a különbözõ gyümölcsöket vajas morzsával megszórni, és rövid idõ alatt készre sütni. Most éppen két szép piros Vilmos-körte várakozott a gyümölcsöskosárba, így egy finom vajkaramellel kicsit megbolondítva, na és persze a vajas morzsával megszórva, készült el a délutáni desszert. Már sütés közben mennyei illatok terjengtek a konyhába, és alig vártam hogy megkóstolhassam. Nem kellett csalódnom, mert nem csak az illata volt mennyei, de az íze is. Magában is nagyon finom lett volna, de én még készítettem hozzá egy adag vanília sodót, melyet aztán tálalás elõtt a tetejére csorgattam. Ezek után mit is mondhatnék, csakis annyit, hogy pár perc múlva már egy morzsa sem maradt sem a poharakba, de még a jénaitálba sem.
Morzsa hozzávalói: ...