Karamellás almás süti, extra gyorsan
sponsored links
Most, hogy a ráérõsebb napjaimat élem, elég sokat sütök, azaz sütünk, mert egyre gyorsabban cseperedõ lányom mindig lelkesen besegít. Az eljárást komótosan a délutáni órákban végezzük, -leszámítva az utána lévõ nagytakarítást, elég kellemes közös program - hogy másnap reggelre már falható legyen a kuglóf, teakenyér, vagy bármi más omlós, porhanyós reggelire való.
Ennek a sütinek nagy elõnye, hogy rendkívül hamar összedobható az alap: puha vaj cukorral elkeverve, tojások egyenként hozzáaadva, liszt beleszitálva, fahéj beleszórva. Nagyjából annyi ideig tart az elkészítése is, míg leírom. Jó az alma felvágása, karamellizálása újabb 2 perc. Sütés 35-40. De ezt már bárhol eltölthetjük!
A végeredmény ízletes, omlós, téli süti. Ami remekül varriálható gyümölcs (körte, szilva) és fele liszt (darált madnula, mogyorós stb) lecserélésével.
Jó étvágyat hozzá!