Karamellezés I. rész
sponsored links
Mint látjátok, még mindig mások munkáit tudom csak ajánlani nektek, ugyanis a felsõfokú nyelvvizsgára készülök minden szabadidõmben. Tavasszal túl leszek rajta, amennyiben sikerülni fog, és természetesen sikerülni fog!!! Nem lehet másképpen. Rengeteg munkát fektetek a felkészülésbe, és sok-sok éjszakát is. Sosem szabad feladni, csak a cél után megpihenni. Egyszer úgy nyertem meg egy lóversenyfutamot, hogy a cél elõtt 400 méterrel még az utolsó helyen voltam a lovammal, és akkor úgy döntöttem, nem adom fel! A cél elõtt 150 méterrel a közvetítõ még azt jelezte, hogy repül a lovam, de túl késõ már, el fogok késni, de nem így lett. 2 méterrel a cél elõtt már az én lovam volt az élen, és nyertünk! Hihetetlen volt, és azt konkrétan tudom, hogy attól a pillanattól kezdve úgy élem az életem, hogy bármit elérhet az ember, amit igazán akar, de nem szabad feladni, még akkor sem, ha a cél elõtt még lehetetlennek tûnik a dolog. Végig kell küzdeni, és akkor nem marad eredménytelen a próbálkozásunk, az biztos!!!
Így van ez a tortadíszítéssel is. A nulláról kezdve is lehet valakibõl igazi mester! Nekem erre az egyik kiváló példa Gabi, a Homoktorta blog írója. Amatõrként kezdte nem is olyan régen, fantasztikus tehetség, és a tortái egyenesen varázslatosak!
Itt találhatjátok meg a blogját: ...