Karamellakrém, és általában a tejszínes-pudingos krémekrõl

2011-10-26

sponsored links

Pár karamellakrém próbálkozás után azt hiszem a hétvégén megtaláltam a nekem leginkább megfelelõ karamellás krémet, amit most le is jegyzek, hogy megmaradjon :)
Sok helyen olvasok a karamellakrém összetevõi közt édesített sûrített tejet, én nem tudom ki hogy van vele, de azt én nehézkesen tudom csak beszerezni, így az kiesett. Így keresgéltem tovább a neten és Farkas Vilmosnál találtam egy krémet, amihez nem sûrített tejet, hanem fehér csokit használt, és ekkor megvilágosodtam, fehércsokit lehetne használni, a sûrített tej helyet, az könnyen beszerezhetõ.
Vettem az egyik közkedvelt krémemet, a tejszínes-pudingos-csokis krémet, és azt alakítottam át karamellásra. Nagyon jó lett az eredmény szerintem (és sok-sok tesztelõ szerint is :) )

Hozzávalók a karamellás krémhez :

500 ml tej
1 db karamellás pudingpor
6 púposabb ek cukor
100 g fehér csoki
4 dl állati tejszín ...

Folytats a blogon ... kiskukta.blogspot.com/2011/10/karamel...

sponsored links

Keres?s