Karalábés pulyka egytál
sponsored links
Ezt a receptet Vicuskánál láttam meg és ahogy tudatosult bennem,hogy diétás valamint az összetevõket elolvastam rögtön tudtam, hogy ezt nekem muszáj megcsinálni.
Na de nem is én lennék ha nem változtattam volna semmit :D
Õszintén szólva nem tudom mennyi húsit használtam, mert közben a fiúknak tarhonyás húst csináltam és abból vettem ki annyit amennyit gondoltam, hogy egyszerre meg tudok enni.
Egy fél hagymát felkockáztam és egy kis darab vajon megdinszteltem. A feldarabolt pulyka mellet rádobtam és fehéredésig át pirítottam, e közben másfél kisebb fej karalábét miután megtisztítottam felkockáztam, és azt is rá dobtam. Egy kissé át forrósítottam, majd sóztam. Ekkor levet engedett az egyveleg ezt hagytam lefõni. Borsot, 2 gerezd zúzott fokhagymát, és egy kk curryt adtam hozzá. Nagyon pici víz hozzá adásával puhára pároltam. A karalábét nem hagytam egészen meg puhulni kissé fogkeményre hagytam. Az összes levét elfõtte, egy picit rá pirítottam.... A legvégén petrezselyemmel megszórtam.
Nagyon nagyon finom és mégis diétás ebédem lett. Nagyon szépen köszönöm Vicuskának ezt a remek ötletet!