Karalábéleves

2014-05-26

sponsored links



Egy egyszerû kis karalábéleves, amiben a töltött karalábé "melléktermékét", azaz a kivájt karalábéhúst hasznosítottam. (Tudom, azt bele szokás fõzni az ételbe, de nálam valahogy az nem passzolt.) Lehet hússal is készíteni, de így magában is nagyon finom, üdítõ-melengetõ tavaszi-nyári leveske.

Karalábéleves

Hozzávalók 5-6 személyre: 45 dkg karalábé (kb. 2 darab), 1-2 sárgarépa, 1 hagyma, 5 dkg rizs, 1 csapott evõkanál liszt, 1 dl tejszín, 1-2 szál lestyán, 1 csokor petrezselyemzöld, só, 3-4 evõkanál ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2014/05/k...

sponsored links

Keres?s