Karalábéfõzelék búzacsírával, rántás-habarás nélkül

2011-05-27

sponsored links



Ez az ásványi anyagokban meglepõen gazdag gumó került az asztalunkra. Most nagyon olcsón jutottam hozzá, és szerencsére gyönyörûek voltak. Azt tudtam meg róla, hogy bõrbetegségek esetén kiváló, és antibakteriális hatású. A növényi rostban gazdag karalábé serkenti, karban tartja emésztésünket. Remek táplálék energia- és sószegény étkezés kiegészítéséhez. Nagyon magas a vitamintartalma is, ugyanakkor vigyázni kell vele, mert 2-3 napnál tovább nem szabad várni a felhasználásával.

Hozzávalók:

4 db közepes méretû karalábé

petrezselyem
3 evõkanál joghurt
2 evõkanál búzacsíra

1. A karalábét felkockázzuk, és annyi sós vízzel tesszük fel fõni, amennyi ellepi.
2. Amikor már megpuhult, a joghurtot...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/RitaAnti-cand...

sponsored links

Keres?s