Karalábé krémleves, sajtos-brokkolis galuskával
sponsored links
A krémleves repertoáromat szerettem volna bõvíteni, a nyersen kedvelt karalábéra esett a választásom. Anyukám gyakran készített "hagyományos" kockára-vágott karalábélevest. Most az az ötletem támadt, a hozzávalókat megfõzés után pürésítem, s hogy színe is legyen sajtos-brokkolis galuskával kínálom.
Hozzávalók:
2 közepes zsenge karalábé kockára vágva (30-40 dkg)
1 közepes vörös v. salotthagyma
zöldségalaplé (én ismét bevetettem anyukám által elrakott daráltzöldséget)
2 dl tej vagy tejszín ...
Hozzávalók:
2 közepes zsenge karalábé kockára vágva (30-40 dkg)
1 közepes vörös v. salotthagyma
zöldségalaplé (én ismét bevetettem anyukám által elrakott daráltzöldséget)
2 dl tej vagy tejszín ...