Karaj édes-csípõs karibi szószban
sponsored links
A múltkori oldalas után most itt egy karaj, és egy újabb pác fokhagyma, és a hagyományos összetevõk nélkül. Sokáig hanyagoltam a disznóhúst, de az utóbbi idõben egyre-másra eszembe jut, ezért születnek hozzá ezek az új megoldások - melyek nyilván csak az én konyhámban számítanak újszerûnek: engem is elért a tél végi nyavalygás, amit egzotikus vidékeken forgatott fõzõmûsorok bambulásával próbálok orvosolni. Az eredmény pedig a karajon látszik meg elsõsorban, mert kipihentebb nem leszek tõle, viszont nagyon élvezem a saját fõztömet. Érdemes kipróbálni, mert nem visz felismerhetetlenül messze a megszokott ízvilágtól: ennyi változatosság valóban gyönyörködtet...
Hozzávalók:
4 szelet csontos karaj
A páchoz:
6 evõkanál gyömbéres csiliszósz
6 evõkanál olaj ...