Karaj édes-csípõs karibi szószban

2013-02-20

sponsored links

 YI5M3982.jpg

A múltkori oldalas után most itt egy karaj, és egy újabb pác fokhagyma, és a hagyományos összetevõk nélkül. Sokáig hanyagoltam a disznóhúst, de az utóbbi idõben egyre-másra eszembe jut, ezért születnek hozzá ezek az új megoldások - melyek nyilván csak az én konyhámban számítanak újszerûnek: engem is elért a tél végi nyavalygás, amit egzotikus vidékeken forgatott fõzõmûsorok bambulásával próbálok orvosolni. Az eredmény pedig a karajon látszik meg elsõsorban, mert kipihentebb nem leszek tõle, viszont nagyon élvezem a saját fõztömet. Érdemes kipróbálni, mert nem visz felismerhetetlenül messze a megszokott ízvilágtól: ennyi változatosság valóban gyönyörködtet... 

Hozzávalók:

4 szelet csontos karaj

 
A páchoz:

 

6 evõkanál gyömbéres csiliszósz

6 evõkanál olaj ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2013/02/20/ka...

sponsored links

Keres?s