Karaj zöldbabbal

2011-11-28

sponsored links


Szeretjük az ilyen réteges húsételeket és hasonlót már készítettem brokkolival, de annyira guszta volt Marcsisnál az ételrõl készült fotó, hogy a zöldbab iránti ellenszenvem sem tudott eltántorítani attól, hogy elkészítsem. Nézzétek meg nála feltétlenül, mert gyönyörûek lettek a fázisfotók is!
Mindannyian jóízûen belaktunk! Be kell lássam, miszerint nincs olyan alapanyag ami nem finom, csak meg kell találni a megfelelõ felhasználási módot, receptet.

Zöldbab élettani hatásai
Szabályozza a bélmûködést, a vastagbélrák megelõzésére irányuló táplálkozás része lehet.
Említésre méltó, hogy antioxidáns tulajdonságú C-vitaminja csökkenti az emésztõrendszert érintõ rákok kialakulásának veszélyét. Lúgosító zöldség.

A hozzávalók:

  • 6-8 szelet karaj (lehet, cs. mell, pulykamell, stb.)
  • 40 dkg zöldbab (lehet más zöldség is)
  • 1 kk. kókuszolaj
  • grillfûszer
  • só, bors
  • 15-20 dkg reszelt sajt ...

Folytats a blogon ... barbikonyhaja.blogspot.com/2011/11/ka...

sponsored links

Keres?s