Karaj zöldbabbal
sponsored links
Szeretjük az ilyen réteges húsételeket és hasonlót már készítettem brokkolival, de annyira guszta volt Marcsisnál az ételrõl készült fotó, hogy a zöldbab iránti ellenszenvem sem tudott eltántorítani attól, hogy elkészítsem. Nézzétek meg nála feltétlenül, mert gyönyörûek lettek a fázisfotók is!
Mindannyian jóízûen belaktunk! Be kell lássam, miszerint nincs olyan alapanyag ami nem finom, csak meg kell találni a megfelelõ felhasználási módot, receptet.
Szabályozza a bélmûködést, a vastagbélrák megelõzésére irányuló táplálkozás része lehet.
Említésre méltó, hogy antioxidáns tulajdonságú C-vitaminja csökkenti az emésztõrendszert érintõ rákok kialakulásának veszélyét. Lúgosító zöldség.
A hozzávalók:
- 6-8 szelet karaj (lehet, cs. mell, pulykamell, stb.)
- 40 dkg zöldbab (lehet más zöldség is)
- 1 kk. kókuszolaj
- grillfûszer
- só, bors
- 15-20 dkg reszelt sajt ...