Kapros zúza leves (paleo)
sponsored links
Hozzávalók:
1/2 kg pulyka zúza
20 dkg sárgarépa
20 dkg fehér répa
2 evõkanál apróra vágott kapor
10 dkg totu krém extra
1-2 evõkanál citromlé
törött bors
só
A zúzát kisebb darabokra vágjuk. Hideg vízben csirkehúsleves szerûen feltesszük fõni. Amikor szükséges lehabozzuk. Ezek után hozzáadjuk a kis kockára vágott sárga- és fehérrépát. Sózzuk, borsozzuk. (Én nem igazán hiszek a kuktában 15 perc alatt fõzött húslevesben, úgyhogy...) Kis lángon, fedõ alatt 4-5 órán át fõzzük. Amikor a zúza megpuhult behabarjuk a citromlével és kevés sóval elkevert totu krém extrával. Egyet forralunk rajta végül közvetlenül a tálalás elõtt beleszórjuk az apróra vágott kaprot is.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.