Kapros-zöldborsós panna cotta, mustármártással és füstölt lazaccal.
sponsored links
Tegnap korhely harcsa-halászlét fõztem próbaként, mivel karácsonykor azt szeretnék, (és mivel nagyon finomra sikerült, így fogok is ) feltálalni. Ma folytatódott a próbakóstolás, ezzel a zöldborsós panna cotta-val. Minden évben valami kis lazacos, kaviáros falatkákat készítek elõételként, most viszont szeretnék valami újat is feltálalni. Már nem is emlékszem mikor, és hol találtam rá erre a receptre, de az biztos akkor rögtön elmentettem, mert annyira megtetszett. Biztos voltam benne, hogy csakis finom lehet, de mivel nem szerettem volna a véletlenre bízni, így ma elkészítettem és leteszteltem. Valóban nem kellett csalódnom a receptben, mert azt kaptam amit vártam. Most már biztos, hogy karácsonykor mindenképpen szerepelni fog az elõételek között.
Hozzávalók: ...